Käyttöehdot

Mikäli sivuston käyttäjä rikkoo sivuston käyttöehtoja, on sivustolla oikeus estää sivuston kävijää/käyttäjää pääsy Somesterin omistamille -sivustoille ja ilmoittaa lainvastaisista toimista viranomaisille. Lähettämällä sivustolle ilmoituksen (kik tai palaute@somesteri.net) tai palautetta käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, että aineisto ei ole laitonta tai epäasiallista. Ilmoituksen lähettäjä vahvistaa ja varmistaa myös, että käyttäjän lähettämä aineisto on lähettäjän omaa ja lähettäjällä on rajoitukseton oikeus antaa se sivustolle. Sivuston käyttäjällä on myös velvollisuus ilmoittaa Suomen lainsäädännön vastaisista toiminnasta sivustolle ja viranomaisille. Sivuston väärinkäyttö (hakkerointi, murtaminen ja muut sivuston toimintaa estävät tai haittaavat toimet sekä Suomen lainsäädännön vastaiset toiminnat) aiheuttaa vahingonkorvausvelvollisuuden sivuston käyttäjälle, jonka on korvattava aiheutettu vahinko täysimääräisesti kaikille sitä koskeville asianomaisille. Kaikki väärinkäytökset ohjataan viranomaisille.

Noudatat seuraavia sääntöjä:

- Yksi ilmoitus kerrallaan! Peräkkäiset sekä samat lyhyen ajan sisällä lisätyt ilmoitukset poistetaan.


- Useampi ilmoitus sallitaan, jos käytät muitakin sovelluksia kuin mihin olet tehnyt ilmoituksen itsestäsi.


- "Tuhman" seuran hakeminen kielletty ellei siihen ole annettu erillistä lupaa!


- Haukkuminen sekä jonain toisena henkilönä esiintyminen on ehdottomasti kielletty!


- Sivuston alaikäraja on 12 vuotta, mutta suosittelemme noudattamaan sovellusten määrämiä ikärajoja.


- Ikäsi on oltava sinun ikäsi. Iän valehteleminen oikeuttaa sinut banneihin.


- Suomen lakeja on noudettava. Esimerkiksi itsensä myyminen, huumeiden myyminen sivustolla on ehdottomasti kielletty. Tämän tullessa tietoon asia yleensä etenee viranomaisille.


- Meillä pätee samat kielenkäytön säännöt kuin muuallakin. Mikäli kielenkäyttösi on asiatonta poistamme ilmoituksesi. Toistuvasta rikkomuksesta järjestämme reissun banaanisaarille.


- Tunnuksesi tallentaa tietokantaamme IP:osoite/osoitteet, joita olet käyttänyt. Tämän myötä kiusatun kohteeksi joutunut henkilö pystyy samaan nämä käsiinsä viranomaisia varten, jotka pystyvät ottaa tiedon avulla paremmin selvää. Myös "väärinkäytösboksi" tallettaa IP osoitteesi.


Tiedoksi:

- Tiimin jäsenet tekevät pistokokeita niille, joiden on väitetty olevan epäilyttävä käyttäjä. Näin varmistamme, että kaikille jää palvelusta hyvä kuva.


- Emme vastaa käyttäjistämme, mutta pyrimme ehkäisemään ikäviä tilanteita.


- Banneja ei ole mahdollista saada enää pois, kun ne on kerran saatu.


- Käytämme sivustollamme Google Analytics seurantaevästeitä, jotka antavat meille yleistietoa kävijöistämme. Näin parannamme sivustoa entisestään.Usein kysytyt kysymykset:Miksi ilmoituksissa lukee "ilmoittaja"?

Käyttäjät pystyvät helpommin ilmiantamaan käyttäjän sekä tietysti me löydämme sivustoltamme kaikki käyttäjään liittyvät viestit. Väärinkäytöstapauksissa saamme poistettua helposti kaikki ilmoitukset sekä estämään käyttäjän nopeasti sivustoltamme.

Miksi yhteydenottoa on vaikea saada?

Pyrimme kokoajan kehittymään, jotta me saisimme informaatiota nopeammin. Uusi systeemi astui voimaan ensimmäisen päivityksen yhteydessä eli väärinkäytösilmoitukset lomakkeen kautta ja muissa asioissa voit olla yhteydessä alhaalta oikealta löytyvän painikkeen kautta. Näin pystymme jakamaan tehtävämäärää ja pystymme helpommin ensisijaisesti keskittymään käyttäjiin, jotka häiritsevät olemassa olollaan muita.

Ehtoja muokattu viimeksi: 2.4.2017 klo 0:07